Google laver navigation – gratis

Så er der kommet en præsentation af Google’s nye game-shifter applikation inden for GPS navigation - Google Maps Navigation (beta). Ikke nok med at Google bygger videre på deres Google maps, earth og streeview applikationer, så blander de det lige med voice search – så man lige som i alle sci-fi filmene fra 80′erne kan snakke til sin computer (eller rettere telefon).

Og der er naturligvis søgning langs ruten og meget andet glasur på kagen. og som om det i sig selv ikke skulle være grund nok til at forvise sin Garmin til de evige jagtmarker så koster det gratis! jeps GRATIS! Eneste catch er at man skal vente på at få fat i en telefon med Android 2.0 for at lege med, og naturligvis straffe sin 3G forbindelse på det groveste, men det virker en del smartere end at betale Gramin 1K kr om året i kort opdateringer.

Kristian vil ha!

One Response to “Google laver navigation – gratis”

  1. Tinus Says:

    ammen det er jo næsten for meget…. kæft hvor skal sådan en telefon bare ejes.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).