Et lille tip til dem der ikke har et kamera der kan optage video.

Jeg er faldet over en video som jeg simpelt hen er nødt til at skrive om. Videoen er lavet af EN LANG række printede/fremkaldte fotos og selve videoen er lavet via stop-motion. (uden brug af CGI effekter ifølge beskrivelsen på Vimeo).

Ikke nok med at ideen til videoens sammenspil imellem foto- og video-genren er genial, så er jeg DYBT imponeret over udførslen (specielt ballon- og dykker-scenerne er fede) – og jeg tør slet ikke at tale om mængden af arbejde der må ligge bag.

We shot 60.000 pictures, developed 9.600 prints and shot over 1.800 pictures again

vi tager lige den igen – 60.000 BILLEDER! – bare logistikken i at tage 60K billeder er imponerende – det kræver f.eks. næsten 100 opladninger med mit D90 for at tage så mange billeder, for ikke at tale om at printe over 9000 af dem.

Nok snak, mere video:

The PEN Story from PENStory on Vimeo.

WAUW – så kan det godt være at der er tale om en reklame for et kamera, men det er f***ing imponerende.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).