Kørekort bestået

Så lykkedes det mig (i første hug) at bestå motorcykel-køreprøven, så forårets store projekt er overstået.

Selve køreprøven var noget af et antiklimaks da der kun var tale om en tur fra køreskolen og ind til Nordkraft og tilbage igen. Jeg havde i det mindste forventet at der ville være et par “fælder” med højre vigepligt eller lignende, men det vildeste der blev hevet frem var et par rundkørsler og lyskrys.

Jeg får desværre ikke råd til en cykel i denne sæson (#¤*!$@% SU gæld), men jeg håber på at slå til til foråret. Lige nu hælder jeg meget i retningen af en blå Kawasaki ER-6F, men den endelige beslutning er ikke taget endnu.

3 Responses to “Kørekort bestået”

  1. kristian kristensen Says:

    Tillykke :-)

  2. Kristian Says:

    Takker!

  3. Jimi H Says:

    Så det ved at være tid for motorcykelfolket ;-)

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).