Teoriprøve bestået

Så blev teoriprøven til motorcykel overstået og bestået – med 1 fejl.

Det største problem ved selve prøven, ud over at man skal vende sig til teoriprøve-lingo, var at jeg havde mørke kørsel i går. Men kombinationen af sent i seng – og tidlig prøve (8:10) var ikke nok til at ødelægge dagsformen.

Det videre program imod kørekortet består af køreteknik på Jyllandsringen i morgen (tidligt!) Og en repetitions tur inden selve køreprøven. Og så skulle kørekortet gerne være hjemme.

Det skal dog lige nævnes at det er imponerende at politiet stadig bruger lysbilleder og kasettebånd til prøver. Så meget for Danmark som førende IT-nation. Det er utroligt at de ikke har digitaliseret de nuværende billeder, og måske enda samtidig fjerne misfarvningen og nogle af ridserne. Noget der kunne klares for et meget beskedent beløb. Dette ville gøre det muligt at udskifte billeder løbende, så det ikke er billeder fra først i 90′erne alle sammen.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).