Første køretime på vej overstået

Så har jeg været ude og køre på MC på evj for første gang. Og jeg har fået konstateret at jeg er en af dem der får rigtig meget for pengene – jeg er nemlig uhjælpelig dårlig til at køre!

Det er ellers gået rigtig godt på manøvrebanen, men når jeg først kommer ude hvor der “sker noget” går klappen ned – hvilket er noget bittert. Jeg har dog på ingen måde tænkt mig at give op, men udfordringen i årets forårs projekt er lige steget et par point. Men hellere dumme sig imens man tager kortet og så lære det ordenligt.

One Response to “Første køretime på vej overstået”

  1. Elbeulah Says:

    February 13, 2012Dear Joao,Thank you and I still have your cd. Good to hear from you and we need many young people to play our music here in the UK. We are still quite busy and we still play lots of Joe Oliver tunes.Regards Mart

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).