D-Dag – eller rettere D90 Dag

Efter lang tids venten er det endelig lykkedes at få et Nikon D90 spejlreflekskamera med tilhørende 18-200mm objektiv. På trods af at det er over et måned siden at kameraet blev lanceret har det været en lang kamp med flere forskellige foto-forretninger at skaffe det rigtige kamera med det rigtige objektiv (inden jul!!).

Nikon har tilsyneladende lært af Apple, og prøver at skabe en stemning af eksklusivitet omkring deres produkter ved kun at lade MEGET få eksemplarer nå markedet umiddelbart efter en lancering af et nyt produkt.

Men på trods af at det har været irriterende at vente har det absolut været tiden værd. Kameraet virker utroligt solidt (både fysisk, men bestemt også mht håndtering) og jeg har kastet mig over det med en entutiasme som man normalt kun ser blandt meget små børn juleaften. Jeg har dog måtte lægge min ingeniørstolthed på hylden og begynde på at læse manualen (noget jeg normalt IKKE gør) – Ikke fordi at kameraet er svært at bruge, men fordi der er vanvittigt mange muligheder for at “pille” ved indstillingerne. Og man køber ikke et så dyrt kamera for kun at tage billeder på “auto”.

Jeg har endnu ikke fået taget nogle billeder der er værd at vise, men der kommer helt sikkert billeder i løbet at kort tid.

2 Responses to “D-Dag – eller rettere D90 Dag”

 1. tinus Says:

  Velkommen til den rigtige kamera verden :)

  Og lad mig så se nogle billeder!

 2. Kristian Says:

  Tak Tinus, men rolig nu. Det tager lige lidt tid at vende sig til at have et kamera der faktisk kan tage billeder, og ikke bare viser en gnidret version af de billeder man er gået glip af :-)

  Men planen er at der i starten skal tages en del billeder til den danske wikipidia, for at jeg kan vende mig til kameraets små finurligheder.

  Derefter kan det være at der kommer mere spændende og mere teknisk udfordrende opgaver på menuen og også her på siden.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).