Klargøring til JAOO 2008

Så er jeg så småt klar til at tage til JAOO konference i Århus. Jeg glæder mig specielt til End user experience track 1 og 2 (se programmet) da disse passer utrolig godt til min faglige profil (man er vel HCI mand!), og naturligvis til præsentationen omkring google Crome.

Ved siden af disse “must haves” for mig er der blevet plads til lidt blandet godt indenfor agil udvilking og en smule arkitektur. Desuden skal der være plads til et wild card eller to, hvor man møder op til den session der virker mest underlig eller om et emne man aldrig har hørt om. Enten for at blive positivt overrasket eller for at få fastslået en gang for alle at man ikke behøver bruge tid på det nogensinde igen (hvilket også er en meget værdifuld realisering).

Ellers glæder jeg mig til at få snakket lidt med folk fra studiet (selvom jeg ikke helt ved hvor mange der dukker op) og med mange af de andre nørder :-) man ikke møder til hverdag.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).