Mindre opdatering til AAUMap

I fredags fik jeg brugt lidt tid på aauMap applikationen, og det lykkedes at få implementeret endnu en feature. Helt præcist drejer det sig om muligheden for at linke til et bestemt kort udsnit. Dette er en essensiel funktion hvis man vil linke til et kort over et specifikt område, eller en bygning.

Et eksempel på en sådan link er http://aaumap.portal.aau.dk/aaumap/?lat=57.02073292199136&long=9.978386163711548&zoom=18&type=h der linker til et kort udsnit over Aalborg Universitetsbibliotek. Parameterne for linkning til kortudsnit er på nuværende tidspunkt:

lat
Breddegrad
long
Længdegrad
zoom
Zoomniveauet
type

Hvilken type af kortmateriale der skal vises. Der kan vælges imellem “m” – kort, “h” – satelitkort og “e” for earth 3d visning.

På nuværende tidspunkt er der et link uder kortet, der tilbyder “Link direkte til dette kortudsnit”, men der skal kæles lidt for visningen af det genererede link før dette er brugbart. Det vigtigste ved funktionaliteten er dog at dette er en betingelse for at kunne lave “intelligente links” hvor eg /langagervej2/ rent faktisk linker til et passende kortudsnit.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).