Hjemme fra ferie igen

Så er jeg kommet hjem fra vandre-ferie i Sverige. Turen startede mandag med tog til Helsingør hvorfra jeg tog færgen til Helsingborg, og herfra videre til Åstorp hvor jeg startede turen til fods med 22kg på ryggen (inklusiv vand til frøste dag).

Turen blev lidt speciel da vejret ikke helt opførte sig som planlagt og lagde ud med kuling og 100mm vand den første nat, hvilket gjorde at der væltede en del træer. Noget der ikke just er alt for sjovt når man ligger i en hængekøje!

Allerede den første aften mødte jeg tre andre danskere der havde våget sig ud på trods af været, og vi beslutteed os at mødes hver aften og lave lejr sammen.

Turen sluttede torsdag eftermiddag ved Skäralid Naturrum ved Söderåsens nationalparks hovedindgang efter lidt over 40km til fods med oppakning i til tider noget udfordrende tærren.

Der kommer billeder efterhånden som jeg får styr på at pakke det hele ud, og måske en decideret rutebeskrivelse hvis jeg kan overtale min gps til at samarbejde.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).