Bih Jolokia og Bulgarian Carrot omplantet

Så blev der endelig tid til at få taget de to største krukker i brug. Valget faldt på chilisorterne Bulgarian Carrot og Binh Jolokai. Planterne var ret store, begge over 15 cm høje, og var ved at gro ud af spirrekassen og skyggede for alle de andre sorter.

Jeg er meget spændt på specielt Bulgarian Carrot, og håber på at få en plante på ca 1m. Sidste år forsøgte jeg mig også med denne sort, men pga våd og kold sommer blev det ikke til nogen frugter.

Krukkerne blev efter en grundig vanding sat ud i mit nyindkøbte mini-drivhus og der er derfor ingen problemer med at de blæser omkuld, nu mangler der bare sammenhængende solskindsdage og at nattetemperaturen bliver lidt højere så jeg ikke behøver at tage krukkerne ind om natten.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).