Chili update

Så er chiliplanterne for alvor begyndt at vokse. De fleste planter har sat to sæt blade og de første planter har begyndende sideskud.

Spirekassen har virket perfekt, på trods af at planterne er lige fugtige nok efter min mening, og der er kommet planter fra alle de sorter jeg har sået. Et par af sorterne har dog været meget længe om at spire, men de får forhåbentligt indhentet de andre sorter når de bliver plantet om.

Nu mangler jeg bare at vejret begynder at vise sig fra sin varme side så jeg kan få plantet om og så småt begynde at sætte planterne ud på gode dage.

Jeg overvejer at købe en del nye krukker og som noget nyt at forsøge mig med en eller to kapillær-kasser (de hvide flamingokasser med plantesæk oven på).

Jeg har fået taget et par billeder af de små planter.

2 Responses to “Chili update”

 1. Jan Thomsen Says:

  Hej Kristian.

  Jeg er gået i gang med at plante chili. I den forbindelse har jeg kun kunnet finde “alm” chili de så kaldte long slim. Efter min overbevisning og smag er de ganske udemærket men ikke altid stærke nok. Jeg har bemærket at du har flere forskellige typer af chilier som jeg er interessede i. Da du bor i Aalborg som jeg kunne du måske fortælle mig hvor du har købte dine frø (hvilken forretning)da jeg ikke har kunnet finde andre end de ovennævnte.

  Hilsner fra Jan Thomsen

 2. Kristian Says:

  Hej Jan,
  jeg køber mine frø over nettet feks fra http://www.barney.dk/ eller http://www.hjfroe.dk/ , men du kan være heldig at finde et par sorter i Bauhaus (apache eller andre nemme sorter).

  Du kan også selv tage frø fra chilier du køber i supermarkedet og det kan en gang imellem give nogle gode planter.

  Det er normalt også muligt at købe små planter i Bauhaus og Bilka, men det er nok først om et måned eller to de kommer på markedet.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).