Nyt fra PortalTeamet (arbejde)

Der er sket en hel del på mit arbejde på det sidste, en af mine kollegaer (Daniel) har fået et nyt job, og meget af tiden den sidste måned er derfor gået med vidensdeling hvor Daniel har afleveret alle sine guldkorn om opsætning af diverse services og servere.

Da Daniel var den i PortalTeamet der havde det bedste overblik over vores server-setup har vi haft en tiltrængt lejlighed til at få simplificeret vores setup for at lette vedligeholdelses opgaver mm, og derigennem er vi sluppet af med en masse gammelt hardware (og fået købt lidt nyt).

Simplificeringen af server-setupet gør forhåbentligt at vi kan fokusere endnu mere på udvikling da vedligeholdelsen er meget mere overskuelig på vores nye setup.

P.t. arbejder vi på at få færdiggjort de sidste 5-10% af den totale gennemarbejdning af vores adgangskontrolprodukt, og hvis alt går efter planen bør dette reducere vores supportbelastning betydeligt da det gamle system ikke just var let at gå til (specielt for nye brugere).

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).