Chilisæsonen skudt igang

Så har jeg fået startet årets chili-sæson. Den plante jeg forsøgte at overvintre overlevede desvære ikke, så jeg har måtte starte alle mine planter fra frø.

Jeg har købt et minidrivhus med selvvanding med 60 rum for at få plads til alle de sorter jeg har købt ind. Hver sort har fået tildelt 5 rum i drivhuset, og der er plantet 5 eller 10 frø fra hver sort så jeg kan holde øje med spiringsprocent mm.

For at hjælpe planterne på vej har jeg placeret minidrivhuset oven på en radiator så der er godt med undervarme (nogle sorter skal have et stykke over 20°C for at spire). Dette skulle gerne resultere i at de første planter stikker hovedet frem i løbet at en uges tid.

Der kommer billeder af mit setup en af de kommende dage.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).