Billeder fra skitur til Lindvallen

Så har jeg endeligt fået lagt mine billeder fra min skitur til Lindvallen (Sverige) i mit galleri. Grunden til at det har taget lidt tid er en blanding af almindelig travlhed og det faktum at jeg greb en omgang influenza lige efter jeg kom hjem fra ferien.

Som det kan ses fra billederne var der MASSERE af sne, og det sneede hver nat så det var rigtigt lækkert at komme ud på 5-10 cm nysne hver morgen.

Turen var den store familietur med min søster Julie og hendes mand Claus, deres lille pige Marie, og Claus’ søster med kæreste og to børn. Vi havde en lækker træhytte med sauna og hele molevitten på selve bjerget så der var dømt vinter luksus for alle pengene. Hvis man er til skiture nordpå kan Lindvallen klart anbefales, og specielt lidt uden for sæsonen da der er MASSERE af plads og ikke så meget som antydning af køer ved lifterne.

En lille sjov bemærkning til Lindvallen er at det er det første sted jeg nogensinde har set en McDonnald med drive-in specielt for ski :-)

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).