Julies Ph.D forsvar

I går fik min storesøster (Julie Støve Bødker) tildelt en Ph.D grad for sit arbejde inden for molekylærbiologi ved Århus Universitet. Julie gav en 45 min præsentation af sit arbejde indenfor kræft-forskning efterfulgt af ca 1 times spørgetid.

Det var en overordenligt overbevisende præsentation og det eneste der gav lidt problemer var at forstå opponenternes til tider vaklende engelsk.

Selve formen på Ph.D forsvaret var meget lig projekteksamensformen fra Aalborg Universitet, så jeg følte mig rigtig godt hjemme – Jeg var dog glad for at det ikke var mig der var til “eksamen” (Det meste fløj meget højt hen over hovedet på mig).

Endnu en gang et stort tillykke herfra til “Doktor Mor” som Marie udtrykte det.

P.S. “I Bought my Ph.D online “

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).