Hjem fra JAOO

Jeg er lige kommet hjem fra messe i Aarhus (JAOO). Det er min første messe hvor jeg har været med som deltager og det har været lækkert at kunne fokusere på selve messen i stedet for at være med som hjælper.

Selve messen var noget forvirende da det var svært at gennemskue hvilke sessions der var værd at deltage i, og da der var en del spredning mht. niveau og teknisk indhold. Der var et par lækre sessions omkring forskellige teknologier til at lave RIAs med bla GWT og Adobe FLEX.

Ellers var der en del sessions omkring forskellig anvendelse af SCRUM og agile metoder generelt – hvilket passede perfekt til mig, da jeg kun har arbejdet med SCRUM som primær udviklingsfilosofi siden jeg startede som udvikler for Protal Gruppen ved Aalborg Universitet.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).