Fisketur fra Hirtshals

Min far og jeg fik tilbudt at komme med på hav-fiske-tur lørdag – noget ingen af os havde prøvet før, og på trods af at vi skulle MEGET tidligt op for at komme til Hirtshals kl 6:00, slog vi til.

IMG_4864Heldigvis for os var vejret perfekt – sol og næsten ingen vind – og før at gøre det hele bedre var der massere af fisk. Efter lidt over en times sejlads vest for Hirtshals var vi klar til en hurtig introduktion fra skipperen på båden og ikke længe efter fik vi den første fisk (Jeg skriver vi – men det var egentligt min far) og lidt efter lidt fik vi styr på teknikken.

IMG_4885Alt i alt gav det 18 små makreller, 15 torsk og en knurhane hvilket oversteg alle vores forventninger.

Omkring kl 12:45 sejlede vi ind imod Hirtshals igen alt imens jeg rensede vores fisk – “det var jo ikke nødvendigt at vi begge blev svinet til” – som min far sagde det.

Umiddelbart er havfiskeri ikke noget jeg er blevet bidt af (pun intended), men absolut en oplevelse der er værd at prøve igen, og noget helt andet end put-and-take fiskeri eller “organiseret drukning af orm” i sø og åer.

Jeg har lagt en håndfuld billeder fra turen op i galleriet.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).