Første par dage som systemudvikler

Jeg har nu haft de første arbejdsdage som systemudvikler på AAU-Portal, og der har været rigtig mange nye ting at sætte sig ind i. AAU-Portal projektet bruger SCRUM som udviklingsmetode, og selvom jeg gennem studiet har stiftet bekendskab med SCRUM, tager det lidt tid at finde ud af hvordan det foregår i praksis. Det største problem er dog at få et overblik over hvilke services der køre på hvilke servere og de indbyrdes afhængigheder mellem disse. Der kommer nok til at gå en del tid før det falder på plads.

AAU-Portal står for udvikling af moduler til InfoGlue CMS for Aalborg Universitet og udvikling og vedligeholdelse af en række systemer til bruger-authentifikation og rolle styring på en lang række forskellige applikationer under Aalborg Universitet.

Jobbet virker rigtig godt og jeg er allerede ved at falde på plads og er så småt begyndt at lave reelle opgaver. Det er dog mest support og andre “lettere” opgaver i CMS’et men man skal jo starte et sted. Alt i alt er jeg rigtig glad for at komme igang og glæder mig til den første løndbetaling, hvor der endeligt kommer et beløb der kan retfærdigøre 5 års uddannelse.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).