Mobil blogging

Som det tidligere indlæg i dag hentyder har jeg fået installeret en blogging klient på min telefon. Dette burde ikke være det helt store, men jeg er blevet overrasket over hvor få programmer der tilbyder dette, og hvor dårlige disse programmer er.

Jeg er endt med at bruge Kablog i Java™ udgaven, da der ikke findes en native symbian version til nye telefoner (kun til s60v1 og s60v2).

Programmet er MEGET simpelt, og det er ikke ment som noget positivt! Det er muligt at oprette blog posts med en titel, indhold og evt billeder. Det er dog ikke lykkedes at få min telefon overbevist om at give adgang til kamerafunktionaliteten, og titel virker kun hvis man bruger “TypePad/movable Type” som blog-interface til wordpress.

Alt i alt et program der kun eksistere i manglen på bedre. Hvis der er andre der har kendskab til et program der kan virke på en Nokia 5500 (symbian s60v3 eller JavaME™) er jeg meget interesseret. Ellers er der endnu et muligt fritidsprojekt i støbeskeen.

2 Responses to “Mobil blogging”

  1. Brian Jørgensen Says:

    Jeg syntes det kunne være fedt at tage billeder med mobiltelefonen og så få lagt dem op på hjemmesiden evt. med en lille kommentar.

    Så kan man langt om længe kommer til at bruge kameraet til noget.

  2. Kristian Kristensen Says:

    Yay Kristian, kod det selv, kod det selv :-) Det er gas

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).