Jobsøgningen går for alvor igang

Da jeg bliver færdig her til sommer som softwareingeniør har jeg deltaget i en række job-arrangementer for at se hvilke virksomheder der kunne være relevante for mig. Jeg leder efter et job som udvikler inden for Java eller C# med fokus på interface design/test.

Jeg har valgt ikke at sende nogle ansøgninger ud inden jeg havde været på det sidste af mine planlagte virksomhedsbesøg for ikke at stå til en jobsamtale inden jeg havde besøgt alle potentielle virksomheder.

Jeg skal have kontaktet en af virksomhederne her i weekenden med nogle opklarende spørgsmål og ellers er det bare i gang med at skrive ansøgninger.

One Response to “Jobsøgningen går for alvor igang”

  1. Gitte Schramm Says:

    Hej Bødker,

    Jeg kan anbefale dig at gå ind på http://www.jobcard.dk, her kan du finde alt, hvad du har brug for som jobsøgende.

    Der er også Cv og ansøgnings Generatorer, hvor du let kan udarbejde professionelt ansøger materiale.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).