Første chili spiret!

IMG_0794 IMG_0792Så er de første chilifrø spiret, desvære har jeg samtidigt præsteret at vælte kassen så der er muligvis blevet byttet rundt på potterne. Jeg er dog sikker på at den ene plante der er dukket op er en cheyenne. Om der er byttet rundt på potterne i det lille uheld er ikke så kritisk da det skulle være let at genkende sorterne når de har sat et par blade da det alle er sorter jeg har erfaring med fra sidste år.

Jeg har desuden fået fat i flere frø, så jeg skal til at så i kasse nummer 2. Sorterne jeg har fået er

  • Bulgarian Carrot
  • Flourescent Purple
  • Fresno
  • Naga Jolokia

Specielt Flourescent Purple der skulle have HELT lilla blade virker spændende, men også Naga Jolokia der er blevet optaget i Guinness rekordbog som verdens stærkeste chili bliver interessant at se i Danmark.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).