Nokia 5500 ankommet

I går fik jeg min nye telefon og jeg er ved at sætte mig ind i funktionerne i den. Det er noget af et kulturchok for mig da min gamle telefon kunne ringe og skrive sms – og ikke en millimeter mere. Det skal dog siges at den er købt for at få en holdbar telefon og alle ekstra funktionerne (kamera, mp3 & skridttæller) er bare en konsekvens af at det er en ny telefon.

Indholdet af selve salgspakken har jeg taget et billede af (vedhæftet) da jeg selv havde problemer med at finde det præcise indhold online.

Nokia 5500 - indhold af salgspakke

8 Responses to “Nokia 5500 ankommet”

 1. Frank Says:

  Hej Kristian.
  Jeg er ved at skulle købe ny mobil, og søgte på nokia 5500, da jeg overvejer om det skal være den model.
  Har haft dens forgænger 5140 ( håndværkermodellen ) Den har været et godt køb, men er nu desværre bortkommet. Jeg har brug for en telefon der er lidt hårdfør. 5500 får ikke de bedste anmeldeser, nu faldt jeg jo så over din side. Hvad er dine erfaringer omkring den, og vil du anbefale mig at købe den model.
  Venlig Hilsen
  Frank Poulsen

 2. Kristian Says:

  Jeg er blevet MEGET glad for min 5500. Jeg havde dog først problemer med at tastaturet gik løs (det er limet på) men efter en reparation har der ikke været nogle problemer.
  Telefonen er meget hårdfør, men har dog tendens til risser i metal-delene hvis den mishandles for meget. (Jeg har dog tabt min utallige gange uden noget nævneværdige skader)
  Kameraet er rimeligt til udendørs billeder og ellers noget kedeligt, men det er hvad man kan forvendte af et så lille kameramodul.
  Det eneste jeg egentligt savner ved telefonen, er at vækkeurs-funktionen kun kan stilles til et alarmtidspunkt, og ikke ugedagsspecifikt – ellers glimrende telefon jeg klart kan anbefale.

 3. Mureren Says:

  Nokia 5500
  Jeg syntes at det er den dårligste mobil, jeg har haft ,
  tastatur falder af, den går ned (fryser), de gule streger om skærm er faldet af i begge sider, knappen til at styre menuen med er flækket .
  KØB DEN IKKE.

 4. Kristian Says:

  Min havde også problemer med løst tastatur, men da der er 2 års reklamationsret i DK er det ikke noget problem – slet ikke når produktet er markedsført som “robust”.

  Jeg fik min repareret uden noget som helst brok, og en lånetelefon imens (lånetelefon er anbefalet af forbrugerrådet og alle de “seriøse” forhandlere overholder dette).

  Min har overlevet vand, støv slag … alt hvad jeg har kastet efter den og betydeligt bedre end alle andre telefoner jeg har haft (inklusiv Nokia 5210).

  Telefonen står dog snart til at blive degraderet til min “outdoor” mobil, da jeg får ny telefon gennem min arbejdsgiver.

 5. film gratis avec cette femme insatiable du Mexique Says:

  Je finirai de regarder ça dans la journée

 6. Humberto Says:

  It’s hard to find your website in google. I found it on 14
  spot, you should build quality backlinks , it will help you to
  increase traffic. I know how to help you, just type in google – k2 seo tips

 7. pucelle roulure Says:

  Tiens ce post va aller sur mon blog personnel

 8. http://www.Getjealous.com/ Says:

  Vous publiez continuellement des postes intéressants

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).