Ny telefon bestilt (Nokia 5500)

Jeg har endeligt taget mig sammen og bestilt en ny mobiltelefon da min gamle ikke er på toppen længere og står til at skulle have skiftet batteri og cover hvis jeg skulle holde den i live. Min gamle telefon er en meget robust Nokia 5210 og den nye er i samme stil. Nokia 5500 er bygget op omkring en ramme af stål og jeg håber at den holder lige så godt som min gamle 5210 der har overlevet alt det mishandling som jeg har kunne udsætte den for de sidste 4 år.

Telefonen skulle komme senest på tirsdag (d. 12/12) men forhåbenligt kommer den inden så jeg kan komme igang med at straffe den!!

Jeg forsøger at skrive mine erfaringer med den nye telefon her på siden, og der skal nok også komme noget Java kode for at se hvad man kan få en ny telefon til rent udviklingsmæssigt.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).