Arrangering af rus-periode skudt igang

Jeg er blevet ansat som rusplanlægger for de nye studerende fra Naturvidenskab og Geografi ved Aalborg Universitet. Det vil sige at jeg her i august skal være med til at arrangere instruktør og tutor semminar så vi alle sammen er klar til studiestart d 1. september. Samtidig skal vi lave diverse informations materiale til de nye og der skal også være tid til at introducere dem for Aalborgs mørke side :-)

Dette gør, sammen med Universitarium jobbet at jeg har ret travlt jeg håber bare at der alligevel bliver tid til at holde lidt ferie!!

Som planlægger bliver man samtidigt ansat som instruktør, så jeg skal på rus-tur (min nummer 5) hvilket plejer at være vanvittigt sjovt.

Leave a Reply

Bødkers.net bliver stolt drevet af WordPress
Indlæg (RSS) og Kommentare (RSS).